Ada Condeescu, pe urmele Angelinei Jolie

Ada Condeescu Film Festival SarajevoActriţa Ada Condeescu a strălucit pe covorul roşu al Festivalului Internaţional de Film de la Sarajevo, care a avut loc între 15 şi 23 august, unde a fost invitată specială pentru rolul din “Love Island”.

Participarea de anul acesta a adus o emoţie în plus şi pentru că organizatorii festivalului i-au oferit Adei onoarea de a ţine un discurs motivaţional despre profesia de actor tinerilor din Talent Campusul evenimentului. De-a lungul anilor actori renumiţi ca Angelina Jolie, Morgan Freeman şi Michael Fassbender au fost invitaţi să le vorbească tinerilor talentaţi aflaţi la Sarajevo.

“Le-am povestit despre filmele mele, despre modul în care lucrez cu un personaj şi despre construcţia unei cariere”, a povestit emoţionată Ada, care a susţinut discursul din acest an împreună cu alte personalităţi importante din lumea filmului, ca actorul mexican Gael Garcia Bernal şi Dieter Kosslick, Directorul Festivalului de Film de la Berlin.

 AdaAda2

Reacţia publicului a fost uimitoare

De asemenea, pentru Ada a fost pentru prima dată când a văzut filmul “Love Island” împreună cu publicul. “A fost o senzaţie incredibilă, în jurul meu erau 4000 de oameni care râdeau şi aplaudau în timpul filmului. Reacţia publicului a fost uimitoare şi m-am bucurat mult şi că oameni de cinema au fost emotionaţi. A fost o plăcere să fiu din nou alături de echipă şi să trăim emoţia premierei pe covorul roşu”, a povestit actriţa româncă.

Echipa film cinema Love Island

“Love Island” este o co-productie Bosnia-Croatia-Germania, filmată în vara anului 2013 care spune povestea unui cuplu care pleacă în vacanţă pe o insulă de pe coasta Croaţiei. Acolo însă amândoi încep să se simtă atraşi de o frumoasă tânără, lesbiană, interpretată de Ada Condeescu. În distribuţia filmului se mai regăsesc Ariane Labed (Before Midnight, Attenberg), Ermin Bravo (In the Land of Blood and Honey, On the Path), Franco Nero şi Leon Lucev. Ce spune Ada? “Personajul meu este foarte senzual, emană pasiune, are trăiri intense şi e plin de energie.”

Ada Condeescu Love IslandLa vârsta de 26 de ani, Ada Condeescu are în palmares 6 roluri principale în lungmetraje şi este al cincilea an consecutiv când participă la Festivalul de la Sarajevo. În 2011, ea a câştigat tot aici premiul “Heart of Sarajevo” pentru cea mai bună actriţă pentru rolul din “Loverboy”, în regia lui Cătălin Mitulescu, iar în 2013 a făcut parte din juriul competiţiei oficiale.

Credit: comunicat Talentivity spotlighting artists

(Visited 768 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.