Bronde este tendința anului 2016 în colorarea părului!

După balayage și ombre, în acest an este rândul conceputul Bronde, ca tendință pentru 2016 în materie de tehnică a culorii, propusă de specialiștii Londa Professional. Este proaspăt, jucăuș, natural și foarte ușor de purtat și de întreținut. Bronde constă în combinații ale unor tonuri de maro și de blond, cu ajutorul cărora se obține un păr cu un aspect deschis, natural, atins parcă de razele soarelui.

Cele 4 noi tehnici de Bronde: Stratum, Masquerade, Shimmer și Edge

Pentru sezonul de primavară-vară, Londa Professional propune tehnici noi, personalizate fiecărui tip de păr, indiferent de textură, de lungime, de tunsoare și de culoare. Corina Macrea, membru în echipa Londa Professional România, recomandă Bronde deoarece „are acel efect care pare făcut doar cu mâna liberă și creează iluzia că fiecare șuviță a fost nuanțată în mod natural de acțiunea razelor soarelui”.

Bronde – Stratum înseamnă rădăcini mai închise și vărfuri deschise, în culoarea mierii. Este un look perfect pentru părul scurt. Multitonalitatea îl va face foarte jucăuș. Vei putea să experimentezi variante de aranjare de la rebel la casual și să arăti fabulos de fiecare dată.

LS - Kate 2016

Bronde (Stratum)

Bronde – Masquerade pune onduleurile într-o nouă lumină. Nuanțele de mahon-cedru oferă părului volum și adâncime. Accentele sunt cele care vor evidenția forma tunsorii și frumusețea naturală a părului. (foto din deschiderea materialului)

Bronde – Shimmer propune o succesiune de suvițe în nuanțe deschise, luminoase, alternate cu șuvițe vopsite în culori mai închise. Auriul și argintiul se combină perfect în cadrul acestui look.

LS - Kate 2016

Bronde (Shimmer)

Bronde – Edge face tonurile închise mai calde, combinându-le cu nuanțe de maro bogate și profunde, care dau părului o culoare cu aspect natural.

 

LS - Kate 2016

Credit foto: Londa (Prime Road Media)

(Visited 1,854 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.