Consultaţii stomatologice şi detartraje gratuite

Zambeste Romania 2Peste 1.000 de medici dentişti din ţară s-au alăturat campaniei de educare cu privire la igiena orală “Zâmbeşte România”, desfăşurată de GSK Consumer Healthcare. Aceştia oferă consultaţii gratuite în cabinetele lor şi, în unele cazuri, detartraje gratuite.

Reţeaua acoperă deja 30 de judeţe din toate colţurile ţării şi va mai creşte până în luna decembrie, când se va finalizeaza campania. Judeţele cu cele mai multe înscrieri sunt Cluj, cu 150 de medici stomatologi intraţi în reţeaua ”Zâmbeşte România”, urmat de Constanţa, cu 90 şi la egalitate sunt judeţele Mureş şi Galaţi, cu câte 80 de medici înscrişi.Zambeste Romania 1Persoanele interesate îşi pot face o programare intrand pe site-ul www.zambesteromania.ro, în secţiunea „Consultaţii stomatologice gratuite”, alegând judeţul şi oraşul. Iar medicii care doresc să intre în retea se pot înscrie direct pe website în aceeaşi secţiune.

Această soluţie vine în întâmpinarea celor 69% dintre respondenţii unui studiu realizat în anul 2012, care au declarat că merg la dentist doar atunci când au probleme.

Credit foto: GMP PR

(Visited 78 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.