Gama Londa Professional se reinventează

Credit foto: Prime Road Media

Produsele Londa Professional destinate îngrijirii, coafării, dar și serviciile în salon se aliniază ritmului de viață actual alert și complex. Iar acest fapt se traduce printr-o investiție de timp minimă și cu rezultate excelente în ce privește îngrijirea părului și hairstylingul.

 

Noile servicii INSTA-CARE și INSTA-STYLE BAR răspund nevoilor părului într-un timp foarte scurt. Meniul INSTA-CARE include: tratamentul GLAZE IT pentru reîmprospătarea culorii între vopsiri, VITALIZE IT pentru revitalizarea scalpului și protejarea firului împotriva subțierii și ruperii și RESCUE IT pentru tratarea părului deteriorat.
Așa că dacă ai nevoie de o coafură cu o investiție de timp minimă, poți alege una dintre variantele INSTA-STYLE BAR: STRAIGHT (pentru păr drept și neted cu un stil rafinat), WAVES (pentru onduleuri lejere), BRAID (pentru diverse tipuri de împletituri șic) sau UP-DO (pentru un look elegant la ocazii deosebite).

Londa Professional Insta Care
Complex din frunze de măslin, ghimbir și semințe de macadamia

Formula noilor produse de îngrijire reprezintă o combinație de ingrediente hrănitoare și de hidratare, menită să răspundă nevoilor fiecărui tip de păr. Acestea provin din întreaga lume: frunze de măslin din Tunisia, ghimbir din Asia sau semințe de macadamia din Guatemala. Iar ingredientele se combină cu tehnologia Radialux Micro-Ioni ce contribuie la refacerea structurii părului.

Designul grafic și cromatic indică beneficiile produsului

Portofoliul de îngrijire include 10 game pentru păr vopsit, degradat, deshidratat, lipsit de volum, creț, rebel, completate de produsele pentru soare, scalp și Velvet Oil.
Din linia destinată îngrijirii vor face parte și produse noi cum sunt Color Radiance Conditioner și soluția de îndepărtare a petelor de vopsea de pe piele, Stain Remover. Le vei recunoaște ușor, după cele două linii de pe ambalaj care simbolizează două șuvițe de păr și care îți vor indica atât cromatic, cât și grafic beneficiile produsului. Același cod se aplică și în cazul produselor de styling. Acestea din urmă au la baza Tehnologia Micro-Polimeri 3D-Sculpt cu rol în obținerea de volum, textură, strălucire și fixare.
Tradiția Londa Professional a început în anul 1956, cu scopurile orientate spre atingerea unor standarde din ce în ce mai înalte.

LO Georgia May 2/Styling

LO Georgia May 2/Styling

LO Georgia May 2/Styling

 

Eu am încercat la salon serviciul GLAZE IT, din meniul INSTA-CARE, pentru reîmprospătarea culorii între vopsiri. Este recomandat ca fiind soluția perfectă pentru a face culoarea părului mai radiantă și mai vibrantă, pentru culori strălucitoare care durează.

Recomandarea pentru acasă:

  1. Color Radiance Shampoo – Șampon pentru protecția culorii, 250 ml;
  2. Color Radiance Leave-in Conditioning Spray – Hidratare fără clătire pentru protecția culorii, 250 ml;
  3. Color Radiance Conditioner – Balsam pentru protecția culorii, 250 ml.

Credit foto: Prime Road Media

Londa Professional Studio 2016

Credit foto: PR, Corina Stoicescu

(Visited 514 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.