Inaugurarea Mon Paris, în inima Bucureștiului

Un nou restaurant, lounge și bistro și-a deschis porțile în centrul capitalei. Alături de preparatele delicioase, Mon Paris promite spectacole de stand-up comedy, lansări de carte, concerte și petreceri de cabaret.

 

La petrecerea de deschidere a restaurantului Mon Paris (str. Mihai Eminescu nr. 118), numeroase vedete au venit să vadă localul, să guste din specialitățile culinare și să se bucure de surprizele pregătite. Vizi Imre a oferit un concert acustic, muzica lounge a fost asigurată de DJ-ul Dragoș Vulgaris, iar fetele din Trupa Vogue au oferit un spectacol de cabaret.

Vedete și artiști precum Cove, Shift, Lariss, Giulia, Mihail, Boier Bibescu, Kamara și Ștefan Stan s-au aflat la petrecerea organizată de HTag PR. Alături de ei i-am remarcat și pe Mike Diamondz, Cristina Cioran, Ana Maria Moldovan, Simona Pope sau Nuami Dinescu.

Vizi Imre @ Mon Paris EsentaTare.com

Vizi Imre

trupa Vogue Mon Paris

Trupa Vogue

Giulia Mon Paris

Giulia

Kamara Mon Paris

Shift_Lariss Mon Paris

Shift și Lariss

Corina Stoicescu EsentaTare.com @ Mon Paris

Accesoriile de cabaret au creat momente memorabile și amuzante, atât în fața panoului de poze, cât și la ”cabina” de selfie-uri.

Un desert-surpriză, cu prune și nuci     

Pe lângă deliciile culinare, aduse pe parcursul intregului eveniment, am pus ochii pe ”desertul copilăriei”. Cei mai mulți dintre noi au avut norocul de o bunică gospodină care să pregătească magiun. Ei bine, la asta m-am gândit când am gustat din desertul Mon Paris. Prune și nuci, un mix de arome, care m-au trimis cu gândul direct la copilărie. Abia aștept să mai gust din libertatea dulce oferită de Mon Paris!

Credit foto: HTag PR

Imagini video de la petrecere

 

Credit foto: HTagPR, EsentaTare.com

(Visited 387 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.