Micul meu dejun la Tiffany, New York

Credit foto: Corina Stoicescu

În luna februarie a anului 2012 i-am făcut o vizită simpaticei și celebrei Irina Margareta Nistor, chiar la ea acasă. Scopul vizitei: un interviu pentru revista Libertatea pentru femei. Doamna cu voce inconfundabilă, pe care o ascultam pe casetele video şi care este unul dintre cei mai apreciaţi critici de film din România, m-a întâmpinat cu fursecuri şi prăjituri, lângă care se afla un şerveţel cu Audrey Hepburn, în ”Breakfast at Tiffany’s”. M-am scuzat pentru că eram la dietă şi nu voiam să ”ies din schemă”, dar i-am spus că mi-ar plăcea să păstrez şerveţelul.

 

”Mă bucur că îţi place!”, mi-a răspuns. ”E dintr-o ediţie specială! Am luat setul de la Festivalul de Film de la Berlin”, de unde Irina Margareta Nistor tocmai se întorsese.

Dintre toate interviuri pe care le-am realizat, și au fost multe, singurul autograf pe care l-am cerut a fost atunci, ei! A scris: ”Pentru Corina, să ajungă la Tiffany, dacă se poate cu un miliardar de cinema”. (Irina Margareta Nistor)

”Ştii, dintre toate călătoriile în Occident, cel mai mult mi-a plăcut la New York, deşi l-am văzut abia târziu, în 2010”, mi-a mai spus ea zâmbind.

servetel breakfast at tiffanyAm terminat interviul, am admirat şerveţelul câteva zile, apoi am uitat. Vremea a trecut, iar în septembrie 2013 am ajuns pentru prima dată la New York, dintr-o dorinţă veche, dar pe care nu credeam c-o voi trăi prea curând. Din primele zile de vacanţă am ”aterizat” pe 5 Avenue, apoi în faţa clădirii Trump şi… imediat lângă… la Tiffany. Aşa a urmat Micul meu dejun la Tiffany!

 

My breakfast at Tiffany

coliere Tiffany

inside Tiffany New York 1

inside Tiffany NY 2

inside Tiffany NY 3

Amuzant este că uitasem complet despre şerveţelul cu dedicaţie. Mi-am reamintit de el abia recent. Şi pentru că m-am întâlnit, din nou, cu Irina Margareta Nistor (foto) la petrecerea de lansare a filmului Grace de Monaco, în România, organizată la Palatul Bragadiru, am rugat-o să facem neapărat şi o poză împreună. S-a bucurat când i-am spus că urarea ei chiar se împlinise! 🙂

Corina si Irina Margareta Nistor

Eu împreună cu doamna Irina Margareta Nistor la Palatul Bragadiru

Şi poate voi continua această poveste după ce voi afla că şi ea a ajuns la Premiile Oscar, la Los Angeles, unde mi-a spus că nu a avut ocazia să meargă… deocamdată!!!

the entrance of Tiffany NY

the entrance of Tiffany NY 2

 Credit foto: Corina Stoicescu

(Visited 558 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.