Premiere DVF, I Am Cait sau Kardashians la E! Entertainment

E! BRAND SHOOT -- Season: 2014 -- Pictured: (Kim Kardashian West) -- (Photo by: Brian Bowen Smith/E!)
DVF_Porter_T_Whiteside_High_Res_2

Diane von Furstenberg

Unul dintre cele mai plăcute evenimente la care am luat parte a fost lansarea premierelor verii și ale toamnei 2015 la E! Entertainment Television. Mă număr printre cei care urmăresc cu sufletul la gură House of DVF, așa că m-am bucurat să aflu că va continua și sezonul 2 al seriei de succes, care are premiera pe 11 septembrie, la ora 21:00.

House of DVF urmărește evoluția profesională a câștigătoarei primului sezon, Brittney Hampton, care este acum ambasador global al brandului Diane von Furstenberg. Având-o pe Diane drept mentor, Brittney primește sarcini dificile, cărora trebuie să le facă față. De asemenea, ea va avea și datoria de a se ocupa de alegerea următoarei ambasadoare de brand.

House of DVF dezvăluie lecţiile de viaţă pe care tinerele care își doresc să lucreze alături de Diane von Furstenberg le primesc pe parcurs de la celebrul designer newyorkez.

HOUSE OF DVF -- Season: 1 -- Pictured: Brittney Hampton -- (Photo by: Timothy White/E!)

Brittney Hampton

Cea mai recentă colecție Diane von Furstenberg

Tot în cadrul evenimentului a fost și o prezentare de modă marca DVF. Am văzut cele mai recente creații ale brandului Diane von Furstenberg, pentru sezonul de toamnă. Vestea bună este că sunt disponibile și în România, în Băneasa Shopping City, la magazinul Sport Couture și online.

DVF 6

DVF 5

DVF 2

DVF 3

DVF 4

DVF 1

ALTE PREMIERE din viața la Hollywood în lumea celebrităților și a familiilor bogate

#RichKids of Beverly Hills, în fiecare duminică, de la ora 21:00

În cele 8 episoade de câte o oră, fiica celebrului David Hasselhoff, Taylor-Ann Hasselhoff, se alătură distribuţiei #InstaFaimoase care îi înclude pe Morgan Stewart, Dorothy Wang, EJ Johnson, Roxy Sowlaty, Jonny Drubel şi Brendan Fitzpatrick. În lumea extravagantă a milionarilor de 20 și ceva de ani, unde avioanele particulare, conturile cu multe zerouri și pantofii Louboutin sunt la ordinea zilei, vedem cum se trăiește viața la superlativ.

#RICHKIDS OF BEVERLY HILLS -- Season: 2 -- Pictured (l-r): (Jonny Drubel, Morgan Stewart, Brendan Fitzpatrick, Dorothy Wang, Roxy Sowlaty, EJ Johnson) -- (Photo by: Matthias Vriens-McGrath/E!)

#RichKids of Beverly Hills

Hollywood Cycle, de vineri 17 iunie, la ora 21:00

Aruncăm o privire exclusivistă în culisele super-popularei şi competitivei lumi a spinning-ului, urmărind vieţile intense ale instructorilor de spinning de la Cycle House, destinaţia de top din L.A. pentru pasionaţii de acest sport.

Sex with Brody, din 25 iulie, de la ora 23:30

Un talk-show care nu se teme să afle totul despre sex și vor fi patru episoade în premieră ale seriei.

I Am Cait, premiera duminică, 2 august, la ora 21:00

Caitlyn Jenner celebrul bărbat devenit femeie este, în sfârșit, persoana care și-a dorit mereu să fie, iar acum se bucură din plin de noua viață, care poate fi urmărită într-un documentar săptămânal.

Stewarts & Hamiltons, din 9 august, la ora 22:00

Seria Stewarts & Hamiltons este povestea unei familii cu pedigree hollywoodian, din care fac parte Kimberly Stewart, fiica lui Rod Stewart şi a fostului model Alana Stewart. Cele opt episoade a câte o oră din acest prim sezon se centrează pe vieţile ocupate şi dinamica familială unică din vieţile Alanei, a lui George Hamilton, Kimberly, Ashley Hamiton, Sean Stewart şi George Hamilton Jr.

May 14, 2015 - New York, New York, U.S. - 2015 NBC Universal Cable Entertainment Upfront Celebration.Javits Center North Hall, NYC.May 14, 2015, NYC.Photos by  ,   Photos Inc 2015.KIMBERLY STEWART, GEORGE HAMILTON, ALANA STEWART (Credit Image: © Sonia Moskowitz/Globe Photos/ZUMA Wire)

Stewarts & Hamiltons

Keeping Up with The Kardashians, de duminică, 27 septembrie, ora 21:00

Cea mai cunoscută familie de vedete din America se întoarce cu noi episoade. Membrii clanului se confruntă cu noi provocări şi trebuie să se adapteze tuturor schimbărilor, sperând să rămână la fel de legaţi unii de alţii şi de acum înainte.

E! BRAND SHOOT -- Season: 2014 -- Pictured: (Kim Kardashian West) -- (Photo by: Brian Bowen Smith/E!)

Kim Kardashian West

Botched, din 18 octombrie 2015, la ora 22:00

Dr. Paul Nassif şi Dr. Terry Dubrow încearcă să repare ceea ce pare imposibil de reparat şi să corecteze operaţiile estetice cu rezultat dezastruos.

Christina Milian Turned Up

Cel de al doilea sezon al seriei, care are premiera la E! toamna aceasta, urmăreşte vieţile membrilor acestei familii americano-cubaneze din care fac parte actriţa şi cântăreaţa Christina Milian, mama ei (Carmen) şi surorile ei (Danielle şi Lizzy).

Credit foto: E! Entertainment Television, Zoltan Lorencz.

(Visited 391 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.