Și a spus DA! Cerere în căsătorie surpriză la spectacolul PAGANINI

Credit foto: Teatrul Metropolis

Aflându-te la un spectacol despre viața unui celebru violonist ca Niccolò Paganini, în care sunt distribuiți actori extrem de talentați ca Tudor Aaron Istodor, Gelu Nițu, Claudiu Bleonț, Elvira Deatcu sau Virginia Rogin te aștepți la un eveniment memorabil, dar puțin probabil și la o cerere în căsătorie reală. Iubirea și cadrul de poveste au dus însă, iată, exact la o astfel de surpriză!

Teatrul Metropolis împreună cu actorii spectacolului PAGANINI și cu regizorul Mick Davis au fost complici la o cerere în căsătorie. La finalul spectacolului, Valentin Sen, un spectator fidel al teatrului, a urcat pe scenă în aplauzele actorilor și a întrebat-o pe iubita lui, Monica Dudaş dacă dorește să-și petreacă tot restul vieții alături de el. Iar acceptul viitoarei mirese nu s-a lasat mult așteptat.
Valentin a ales spectacolul PAGANINI datorită distribuției impresionante formate din Tudor Aaron Istodor, Gelu Nițu, Mihai Gruia Sandu, Claudiu Bleonț, Elvira Deatcu sau Virginia Rogin alături de alți actori deosebiți, dar și datorită decorului impresionant.

Ultimele două reprezentații din acest an ale spectacolului vor avea loc astăzi, duminică, 20 decembrie, de la orele 16:00 și 20:00.

Credit foto: Teatrul Metropolis

Credit foto: Teatrul Metropolis

175 de ani de la trecerea în nefiinţă a celebrului violonist Niccolò Paganini

Paganini este un spectacol fascinant despre viaţa marelui muzician italian Niccolò Paganini care include episodul tensionat dintre celebrul violonist şi biserica de rit catolic. Povestea spune că, în Italia, datorită succesului, circula legenda că marele violonist şi-a vândut sufletul diavolului spre a dobândi aur şi glorie eternă, fiind declarat eretic. Niccolò Paganini a fost o minune a timpului său, un geniu neegalat până astăzi, care a scos din vioara Guarneri tot ce era mai suav ca sunet, uimind o lume întreagă. Un spectacol dedicat memoriei marelui violinist, marcând astfel cei 175 de ani de la trecerea în nefiinţă a artistului.

Trailer Paganini:

 

 

Credit foto: Teatrul Metropolis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.