Andra: ”Toți merităm să ni se îndeplinească visurile”

Credit foto: MediaPro Music

Andra și Mara Prună, concurenta de la “Românii au talent” care a impresionat întreaga țară prin talentul ei în compoziții muzicale și vocea deosebit de frumoasă, au lansat împreuna piesa “Sweet dreams”.

 

Piesa “Sweet dreams”, scrisă și compusă de Mara, în urmă cu un an, a înregistrat aproape șapte milioane de vizualizari în doar 11 zile de la lansare. Iar prin colaborarea cu Andra, mica artistă, în vârstă de 15 ani, și-a îndeplinit o dorință la care doar visa.

”Mara Prună a urcat pe scena pentru că a crezut în talentul ei și a demonstrat că poate să transmită un mesaj sensibil: asta îi dă titlul de artist adevărat. Am făcut un duet cu ea și sper să va placă. Amândouă am pus suflet în piesa și în mesajul ei. Pentru că toți merităm să ni se îndeplinească visurile.”, spune Andra, impresionată de talentul adolescentei din Cluj Napoca, care are o poveste cu totul specială.

Mara Prună a fost diagnosticată la vârsta de doi ani cu autism infantil. Ulterior, diagnosticul s-a transformat în Sindrom Asperger, care face parte tot din sfera autismului. Au urmat ani de muncă, ambiție și de eforturi supraomenești din partea ei și a familiei sale. Mara a urmat un program strict, individualizat, de terapie, cu un program zilnic de socializare alături de fratele ei și de copiii din vecinătate, în paralel cu studiul muzicii. Pas cu pas, Mara a învățat să comunice cu cei din jur, să se joace și, mai ales, să cânte și să compună. A scris prima ei compoziție la vârsta de 9 ani si jumatate și s-a numit “Marșul soldaților de plumb”. Piesa i-a adus primul premiu important – Locul I la Concursul National de Compoziție, categoria claselor I-IV.

Mara a absolvit clasa a IX-a, studiază pianul ca instrument principal, și a declarat că de când era mică a văzut muzica drept o terapie și o formă specială de comunicare. Adolescenta are auz absolut și poate memora orice piesă pe care, ulterior, o interpretează atât vocal, cât și la clape.

Credit foto: MediaPro Music

Videoclipul piesei “Sweet dreams”

Pe mine mă impresionează această compoziție de fiecare dată când o ascult și îi prevăd Marei un viitor foarte frumos, pe care îl voi urmări cu multă plăcere.

Andra & Mara – Sweet Dreams

Available now on Spotify, Apple Music, iTunes, Google Play, Tidal, Deezer: https://goo.gl/BwBe06 Subscribe Andra: https://goo.gl/IMGbE8 https://www.facebook.com/AndraMusic https://www.instagram.com/andra Website Andra: http://www.andramusic.ro Twitter: http://twitter.com/AndraMusic Contact Andra: office@andramusic.ro Written and Composed by Mara All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. (C) & (P) Andra Records 2016 ============================== Lyrics: Am I alive or did I die?

Credit foto: MediaPro Music

More from Corina Stoicescu

6 ani de Nomasvello România, 6 ani de frumusețe!

Brandul Nomasvello, numărul unu în lume în tratamente cosmetice cu IPL, sărbătorește...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.