S-a lansat colecția de pantofi COOLorată Primavară/Vară 2016

Brandul românesc Diane Marie Studio, ce activează de cinci ani pe piața de pantofi, a lansat colectia COOLorată dedicată noului sezon, Primavară/Vară 2016. Multe vedete s-au arătat deja încântate de modele. Descoperi mai jos care dintre acestea au fost la petrecere.

Diane Marie Studio a prezentat colecția COOLorată alături de prieteni, în cadrul unui eveniment festiv-urban, în una din locațiile sale din Centrul Vechi al Bucureștiului (Pasajul Șelari Nicolae, nr 4). Diane Marie a prezentat colecția noului sezon într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, într-un decor în care personajele principalele au fost pantofii irezistibili creați de Diana Nedea, ownerul brandului.

Simona Taranu
Simona Țăranu

Diane Marie shoes 3

Diane Marie shoes

Inspirată din paleta cromatică a primăverii, colecția aduce la un loc nuanțe vesele și combinații îndrăznețe de culori, forme și texturi. Piese cheie din cadrul oricărui outfit, pantofii brandului românesc au o foarte bună calitate a pielii, calapodul este comod – indiferent de înălțimea tocului – iar modele sunt elegante, chic și feminine. Vă spun din propria experiență, pentru că eu am achiziționat deja o pereche de pantofi aurii, din piele, cu model ce imită pielea de șarpe. Și se potrivesc foarte ușor la multe ținute.

Andreea Dragan (blog Autor de Frumos) și Corina Stoicescu (corinastoicescu.com)
Andreea Dragan (blog Autor de Frumos) și Corina Stoicescu (corinastoicescu.com)

Între inviații la eveniment s-au numărat actrițele Diana Dumitrescu, Doinița Oancea, Alexia Talavutis, Bianca Dragomir, Cristina Cioran, dar și Iuliana Luciu (Antena 1), Ioana Maria Moldovan (Prima TV), Marina Neagu (Vibe FM), Simona Taranu (Digi 24), Camelia Băltoi (Digi 24), Andrei Nourescu (Dolce TV), alături de jurnaliști și bloggeri.

Diana Dumitrescu (1)
Diana Dumitrescu

Diane Marie Event

Alte două atracții ale serii au fost pantoful decorat cu flori de primăvară, realizat de specialiștii în arta aranjamentelor florale de la Imperioso, precum și pantoful de ciocolată și praf de stele de la My Sweet Boutique, cei care au purtat semnătura candy bar-ului de la eveniment.

Credit foto: Sunday PR, Corina Stoicescu

More from Corina Stoicescu

Cele mai noi tehnologii de întinerire facială și de remodelare corporală

Industria tehnologiilor de înfrumusețare, de întinerire și de remodelare este într-o continuă...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.