Creativitatea tinerilor, susținută de brandul young.LILIAC. Iată noua etichetă a vinurilor!

Tinerii creativi sunt încurajațí de către echipa brandului de vinuri young.LILIAC să experimenteze diverse proiecte prin care să își etaleze talentul. Iar tânărul designer Mihai Lăcătușu s-a remarcat în cel mai recent concurs organizat pentru alegerea etichetei vinului de anul acesta.

 

Poate ai auzit de concursul, devenit deja tradiție, prin care crama LILIAC încurajează tinerii să își imagineze eticheta colecției lor de vinuri pentru anul următor. În 2017 propunerea creativă câștigătoare îi aparține lui Mihai Lăcătușu, un tânăr designer, student la Universitatea de Arte din București. Viziunea lui Mihai reprezintă exact valorile brandului: urban, cool, nonconformist și liber, atribute regăsite în stilul de viață al generației tinere.

Eticheta a fost aleasă dintre zeci de variante propuse de tineri creativi, scoase în evidență de esența young.LILIAC. Un vin creat pentru cei curioși să descopere universul vinului, care au o viață socială activă și apreciază calitatea.

Wine and the City, petrecerea prezentării oficiale

Recent a avut loc petrecerea Wine and the City, dedicată brandului young.LILIAC, ocazie cu care a fost prezentată noua etichetă a vinului, în trei variante:

  • young.LILIAC Fresh – produs dintr-un coupage de Sauvignon Blanc & Feteasca Albă. Culoarea galben pai cu puternice reflexii verzui indică un vin tânăr și proaspăt. Vinul se deschide cu arome de agrișe și note ierboase. Are o mineralitate ridicată și o aciditate bună. Pe cerul gurii se simt aromele citrice, cu note de mere verzi. Este un vin recomandat cu bucătăria mediteraneeană, bazată pe pește și fructe de mare sa poate fi alegerea perfectă pentru brânzeturile proaspete sau maturate.
  • young.LILIAC Fruity – Sauvignon Blanc & Fetească Regală. Culoarea galben pai indică un vin tânăr. Aromele intense fructate, cu note de piersică și trandafiri surprind plăcut. Este recomandat cu preparate din carne, gătite în stil clasic sau asiatic, cu salate ușoare sau paste cu sos alb.
  • young.LILIAC LightRose – Fetească Neagră & Merlot. Culoarea delicată somon indică un vin rosé ușor. Are o aciditate medie completată de aromele de căpșuni și de notele florale.

 

 

 

 

Credit foto: PR

More from Corina Stoicescu

Color Love by Biotissima, prima gamă de lacuri de unghii din portofoliul Life Care

Brandul Life Care, renumit pentru cele peste 500 de produse BIO de...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.