Cum am scăpat de celulită repede și sigur

Sunt momente în viață când merită să treci la o altă etapă. Știi vorba aceea: dacă îți dorești un rezultat diferit, fă ceva! Altceva decât orice ai încercat până la acel moment. La fel s-a întâmplat și în cazul meu. Mi-am dorit să scap de celulită și am găsit salvarea în această problemă.

 

Mi-am propus încă de la începutul acestui an să revin la forma pe care o aveam în urmă cu doi ani și jumătate: adică mai puțin cu câteva kilograme și fără zone cu celulită care să se vadă. În general (cam de când mă știu) sunt o persoană atentă la ceea ce mănâncă și mă străduiesc să fac mișcare ori de câte ori am ocazia. De la plimbări și urcări/coborâri pe scări (inclusiv cele de la metrou, în pas rapid) la mers la sală măcar de două ori pe săptămână. Însă chiar și așa, zonele cu celulită mi-au tot dat bătăi de cap. Sunt inestetice și nu vor să dispară! Periodic am fost și la masaj, însă rezultatele se văd în timp, nu imediat, așa că de data asta am schimbat tactica.

Am vrut să mă motivez și să văd rezultate mai rapid. Pentru prima dată în viață am decis să merg la un salon, unde cu ajutorul unei aparaturi cu tehnologie avansată să pot bifa mai puține ședințe și să scap mai repede de zonele cu aspect de coajă de portocală. Cu alte cuvinte, am vrut s-o iau pe scurtătură, încercând ceva nou și sigur.

Așa am ajuns la Nomasvello România și s-a dovedit o alegere inspirată. Tocmai de aceea vreau să-ți împărtășesc experiența mea. Un om informat este întotdeauna în avantaj, iar cei de la Nomasvello îți pot fi de ajutor prin multe metode de îngrijire și înfrumusețare de la epilare definitivă, la rejuvenare facială, tratamente anticelulitice și de tonifiere sau de albire a dinților.

Rezultate de la prima ședință

Eu am ales tratamentul anticelulitic (LED+Esthetic). La momentul când scriu aceste rânduri urmează să merg la a treia vizită, iar primele rezultate (vă spun cât se poate de sincer!) s-au văzut și simțit încă de la prima ședință. Un secret stă în structura programului care este aplicat, dar și în folosirea unor loțiuni ale brandului, pe care cine dorește le poate lua și pentru acasă. Dar nu este obigatoriu. Ca de fiecare dată în viață, avem de ales. Depinde doar calea pe care decidem să o urmăm!

C

Personal aveam multe nelămuriri referitoare la posibile efectele negative ale tratamentului. Mai ales că am pielea sensibilă și foarte deschisă la nuanță. Despre fiecare pas pe care l-am parcurs la Nomasvello și toate răspunsurile pe care le-am primit, voi detalia în postarea viitoare. Pe foarte curând!

 

Credit foto: Flickr , Corina Stoicescu

More from Corina Stoicescu

Pharrell Williams semnează noua ediţie adidas Stan Smith

Optimismul prin care Pharrell Williams se remarcă este subliniat de noua colecţie...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.