Cum poți să slăbești o mărime într-o singură sedință!

Credit foto: Pixabay

Alternativa non-invazivă a liposucției, tehnologia CLATUU, elimină definitiv grăsimea nedorită, localizat, exact acolo unde ai nevoie. Unde poți beneficia de această tehnologie uimitoare care te ajută să slăbești incredibil de repede și cum se realizează procedura îți povestesc chiar în rândurile de mai jos.

 

Un singur tratament, o mărime mai puțin. Pare incredibil, dar prin acțiunea sa, CLATUU, care este lider inspirațional în tehnologii medicale și estetice pentru reducerea țesutului adipos, remodelează corpul eliminând definitiv depozitele de grăsime nedorite, într-o singură sedință. Procedura nu este dureroasă și nu necesită timp de recuperare, astfel că poți să îți respecți programul fără nicio grijă.

Elimină în mod natural celulele de grăsime

Tratamentul, distribuit în România de către Top Line, reduce țesutul adipos prin înghețarea zonei respective la -9° Celsius și ajută sistemul lipidic al organismului să elimine în mod natural celulele de grăsime. Odată distruse prin acest tratament, adipocitele nu se mai regenerează, iar rezultatul se menține un timp indelungat. Desigur, nu înseamnă că vei putea năvăli în platoul cu prăjituri, însă dacă ai o alimentația moderată îți vei putea menține formele obținute.

Poate fi aplicat pe mai multe zone ale corpului

Aparatul CLATUU este unic în Romania și are două tipuri de aplicatoare: unul plat, destinat stratului adipos redus, și un altul cu manipol curbat, pentru țesutul adipos dezvoltat, care se regăsește pe abdomen, pe spate sau pe șolduri. Pentru că tratamentul CLATUU poate fi aplicat pe mai multe zone unde există depozite de grăsime: abdomen, coapse, spate, zona lombară, brațe sau pe zona de deasupra genunchilor.

Sistemul controlat de răcire are rezultate pe termen lung, îmbunătățește fermitatea și textura pielii, remodelează corpul și reduce depozitele de grăsime. Efectul este vizibil la 3 săptămâni de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instalează la 12 săptămâni de la realizarea procedurii.

 

Credit foto: Topline
Zone de aplicare a tratamentului

CRS_9681

 

Lansarea în premieră națională a reunit mai multe vedete

Corina, Adelina Pestrițu, Diana Bart, Ilinca Obădescu, Sylvia, Vica Blochina, Patricia Cimpoiașu și Bianca Gavrilescu (Amadeus), alături de bloggeri și reprezentanții Mass Media, au descoperit tehnologia CLATUU, în premieră națională, la petrecerea de lansare, găsduită de centrul Silhouette Unirii.

diana-baicu-adelina-pestritu-CLATUU-Silhouette-1
Diana Baicu (Topline) și Adelina Pestrițu
corina-CLATUU-Silhouette-2
Corina la petrecerea de lansare CLATUU
diana-bart-sorin-dutoiu-CLATUU-Silhouette-1
Diana Bart (Prima TV) și Sorin Duțoiu (ADPM)
diana-baicu-vica-blochina-CLATUU-Silhouette-1
Diana Baicu (Topline) și Vica Blochina
Andreea Dragan (Topline) Corina Stoicescu (EsentaTare.com)
Andreea Dragan (Topline) și subsemnata, Corina Stoicescu (EsentaTare.com)

prezentare-CLATUU-Silhouette-1

Unde este disponibil?

CLATUU este disponibil la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București (Unirii: 0727.225.157 sau Dorobanți: 0727.225.158).

 

Credit foto: Pixabay, Topline

More from Corina Stoicescu

La mulți ani & Happy New Year!

La mulți ani 2016! Să avem un an cu sănătate și iubire,...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.