Gama de produse dedicată frumuseții interioare by AVON

Ingredientele speciale din noua colecție AVON, inspirată de toate femeile din România și dedicată lor, celor care în fiecare zi schimbă lumea prin frumusețe, sunt: curajul, încrederea, bucuria, armonia, pofta de viață și optimismul.
În această primăvară AVON a lansat, printr-un eveniment la care mă bucur că am luat parte, o ediție limitată de ambalaje ce ilustrează stările inspirate de produsele pe care acestea le însoțesc: curaj, încredere, bucurie, armonie, poftă de viață, optimism.

Credit foto: Esenta tare

Schimbă lumea prin frumusețe

Demersul reprezintă cea de-a doua etapă a campaniei Schimba lumea prin frumusete, care și-a propus să aducă in prim plan femeile obișnuite, pentru care ritualul de beauty trece dincolo de latura funcțională și are menirea de a aduce la suprafață atitudinea potrivită pentru a depăși orice provocare.

“Am pornit de la o simplă întrebare: de ce se aranjează femeile din România? Și am găsit răspunsurile în jurul nostru, în noi și în toate femeile care, dimineața, înainte de a ieși din casă, se înarmează în fața oglinzii cu încredere, bucurie, curaj. Armele lor sunt chiar produsele de make-up și de îngrijire, iar aceste femei sunt româncele pe care le admirăm”, a declarat Stela Toderașcu, Commercial Marketing Manager AVON România și Moldova.

Credit foto: PR

Stela Toderașcu

_P4A4433

Antonia

Corina Stoicescu blog Esenta tare

_P4A4470

_P4A4837
Clipul care însoțește manifestul AVON are în rolurile principale reprezentantele AVON și este o recunoaștere a frumuseții și a puterii interioare a tuturor femeilor din România. Mai trebuie să știi că ediția limitată de ambalaje este disponibilă până pe 23 martie pe AVON pentru Serul Anew Youth Power, iar pentru mai multe detalii despre restul colecției poți contacta orice reprezentant al companiei de produse cosmetice.

Campania „Schimbă lumea prin frumusețe” face parte din inițiativa globală „Beauty For a Purpose”.

 

Credit foto: PR

(Visited 450 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.