Inaugurarea Mon Paris, în inima Bucureștiului

Un nou restaurant, lounge și bistro și-a deschis porțile în centrul capitalei. Alături de preparatele delicioase, Mon Paris promite spectacole de stand-up comedy, lansări de carte, concerte și petreceri de cabaret.

 

La petrecerea de deschidere a restaurantului Mon Paris (str. Mihai Eminescu nr. 118), numeroase vedete au venit să vadă localul, să guste din specialitățile culinare și să se bucure de surprizele pregătite. Vizi Imre a oferit un concert acustic, muzica lounge a fost asigurată de DJ-ul Dragoș Vulgaris, iar fetele din Trupa Vogue au oferit un spectacol de cabaret.

Vedete și artiști precum Cove, Shift, Lariss, Giulia, Mihail, Boier Bibescu, Kamara și Ștefan Stan s-au aflat la petrecerea organizată de HTag PR. Alături de ei i-am remarcat și pe Mike Diamondz, Cristina Cioran, Ana Maria Moldovan, Simona Pope sau Nuami Dinescu.

Vizi Imre @ Mon Paris EsentaTare.com
Vizi Imre
trupa Vogue Mon Paris
Trupa Vogue
Giulia Mon Paris
Giulia

Kamara Mon Paris

Shift_Lariss Mon Paris
Shift și Lariss
Corina Stoicescu EsentaTare.com @ Mon Paris
Accesoriile de cabaret au creat momente memorabile și amuzante, atât în fața panoului de poze, cât și la ”cabina” de selfie-uri.

Un desert-surpriză, cu prune și nuci     

Pe lângă deliciile culinare, aduse pe parcursul intregului eveniment, am pus ochii pe ”desertul copilăriei”. Cei mai mulți dintre noi au avut norocul de o bunică gospodină care să pregătească magiun. Ei bine, la asta m-am gândit când am gustat din desertul Mon Paris. Prune și nuci, un mix de arome, care m-au trimis cu gândul direct la copilărie. Abia aștept să mai gust din libertatea dulce oferită de Mon Paris!

Credit foto: HTag PR

Imagini video de la petrecere

Mon Paris – Grand Opening Party

Pe 20 iulie, pe strada Mihai Eminescu nr. 118 din Bucuresti, a avut loc petrecerea de deschidere a restaurantului Mon Paris. Numeroase vedete au venit sa vada localul, sa guste din deliciile culinare, sa asculte concertul acustic oferit de Vizi Imre, dar si muzica de lounge pusa de DJ-ul Dragos Vulgaris si sa admire spectacolul de cabaret al fetelor din Trupa Vogue.

 

Credit foto: HTagPR, EsentaTare.com

More from Corina Stoicescu

Romeo Hunte’s fascinating Spring/Summer 20 collection, revealed at NYFW

Designer Romeo Hunte, whose creations are worn by famous people like Michelle...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.