James Bond SPECTRE are încasări record

Credit foto: PR

Cel de-al 24-lea film din celebra franciză britanică James Bond, Spectre, cu Daniel Craig în rolul principal, este deja un succes de box office pe piața românească. Pelicula, care a avut premiera în data de 6 noiembrie, în țara noastră, a avut încasări totale de peste 5.000.000 lei. Și eu mă număr printre fani, l-am văzut chiar de două ori.

 

La nivel internațional, Spectre s-a clasat pe primul loc în topul încasărilor încă din prima săptămână de la lansare, cu peste 70 de milioane de dolari în Statele Unite. Iar după prima luna încasările totale au ajuns la aproape 177 de milioane de dolari.

Spectre a depășit Avatar

Cu un buget estimat la peste 245 de milioane de dolari, cel mai recent film din seria James Bond a depășit orice record de clasament și în Mare Britanie, unde a avut, în prima lună, încasări de 129 de milioane de dolari. Cea mai spectaculoasă performanță de box office britanic este că Spectre s-a impus drept filmul cu cele mai mari încasări la IMAX, cu 10 milioane de dolari, depășind Avatar, care deținea până acum acest record.

În China a avut cea mai surprinzătoare evoluție

În Franța, una dintre țările europene cu cea mai bună frecvență la cinema, producția britanică s-a impus, după trei zile de la premieră, încasând aproape 15 milioane de dolari, depășind anteriorul film al francizei care a avut vânzări de 10 milioane de dolari în primele trei zile de la lansare.

Totuși, cea mai surprinzătoare evoluție a peliculei este pe piața asiatică, în China, a doua cea mai mare piață de film din lume, unde Spectre a doborât record după record devenind filmul cu cele mai mari încasări în weekend-ul de lansare, 48 de milioane de dolari. În plus, după primele trei zile în cinematografele din China producția britanică a generat vânzări de box office aproape cât a strâns precedentul film din franciză, Skyfall, în toată perioada cât a rulat pe piața asiatică (59 de milioane de dolari).

Știai că…

… estimările arată că Spectre ar trebui să ajungă la încasări totale de box office, la nivel global, de peste 900 de milioane de dolari?

… Skyfall a închis sezonul în cinematografe cu suma totală de 1,1 miliarde de dolari?

Filmul James Bond: SPECTRE este distribuit de Forum Film România și poate fi văzut în format 2D şi IMAX 2D.

Spectre – Trailer B – 2015

Premiera în România: 6 NOIEMBRIE 2015 Abonează-te: http://bit.ly/1qHNeT9 Urmăreşte-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/CineForum.ro Spectre – Trailer B – 2015 Regizor: Sam Mendes Scenariu: Neal Purvis, Robert Wade, John Logan Bazat pe “James Bond” de Ian Fleming Producător: Michael G.

 

Credit foto: PR

Tags from the story
, , ,
More from Corina Stoicescu

La mulți ani & Happy New Year!

La mulți ani 2016! Să avem un an cu sănătate și iubire,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.