Relaxează-ţi simţurile şi câştigă cu noile iaurturi de băut: Acai-Fructul Pasiunii şi Lămâie-Rodie!

Am avut o surpriză foarte plăcută ca în vacanţa petrecută acasă, în Bucureşti, să primesc două noi sortimente de iaurturi de băut. În combinaţii exotice, dulci-acrişoare şi răcoritoare. Apoi am aflat că este în desfăşurare şi un concurs cu premii foarte interesante.

 

Sunt fan iaurt, îmi plac lactatele, dar nu neapărat iaurturile cu fructe. De regulă, le prefer pe cele simple. Am făcut o excepţie şi am încercat noile variante Activia cu Acai-Fructul Pasiunii şi Lămâie-Rodie. Mi-au plăcut! Au arome inedite şi sunt alternative de gustare saţioase şi revigorante, mai ales în zilele de vară, la peste 36 de grade Celsius, cum am prins în Bucureşti.
Acestea sunt cele două noi sortimente cu care Activia ne invită să ne relaxăm simțurile vara aceasta și să câștigăm premii și experiențe de neuitat, precum un sejur în Islanda. Combinând același iaurt cu Bifidus Actiregularis cu Acai şi Fructul Pasiunii sau cu Lămâie şi Rodie, acest aliment poate fi ușor integrat în orice dietă, fiind o sursă importantă de proteine și calciu, care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.

Unul dintre cele mai benefice alimente

,,Vara corpul nostru are nevoie de și mai multă atenție. De cele mai multe ori este perioada în care ne schimbăm alimentația, orele de masă, facem mai puțin sport, călătorim sau poate nu ne hidratăm suficient. Soluția sunt gustările hrănitoare și răcoritoare pentru vară, cum este iaurtul de băut. Un iaurt de băut cu fructe ne ajută să menținem constant nivelul de energie de peste zi, să păstrăm un ritm sănătos al tranzitului digestiv, să ne hidratăm și să ne menținem dieta. Iaurtul conține minerale, glucide specifice sub formă de lactoză, grăsimi și proteine în cantități echilibrate, fiind unul dintre cele mai vechi și benefice alimente.” declară Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție.


Cum poţi câştiga!

Lansarea noilor sortimente face parte din campania „Relaxează-ți simțurile și câștigă cu Activia”, ce se derulează în perioada 5 iunie – 27 august 2017. Încearcă orice iaurt Activia de băut, intră pe www.activia.ro și înscrie codul bonului fiscal care face dovada achiziționării a cel puțin unui produs Activia de băut.
Poți câștiga în fiecare zi o apă termală mineralizată, săptămânal, o brățară smart sau marele premiu, un sejur relaxant pentru două persoane la Blue Lagoon, în Islanda.

More from Corina Stoicescu

Andrei Roşu (ex Gaz pe Foc), campion mondial la ultramaraton

11,4 km înot, 540 km pedalat şi 126 km alergare în 3...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.