S-a lansat Moroccanoil Body Line pentru îngrijirea pielii

Daniela Nane Moroccanoil body
Actrița Daniela Nane a încercat produsele Moroccanoil Body la Palatul Miko

Brandul Moroccanoil, cunoscut deja de multe dintre noi pentru seturile senzaționale pentru îngrijirea părului, a revenit cu o lansare magnifică. De data aceasta este o linie dedicată îngrijirii pielii, Moroccanoil Body Line. Colecția reunește nouă produse care tind să cred că se potrivesc tuturor preferințelor. De ce spun asta? În primul rând pentru că fiecare produs conține ulei de argan, un ingredient recunoscut și apreciat pentru proprietățile de excepție în îngrijirea pielii. Apoi, unele produse au un miros fin, delicat, specific Moroccanoil, iar altele sunt în formula naturală, cum este uleiul de argan Moroccanoil Dry Body Oli, care nu are parfum. De asemenea, produsele au ingrediente 100% naturale, nu conțin parabeni și formulele folosite sunt de lux.

Moroccanoil Body Line 1Cele 9 produse ale ”aurului Marocan”

Gama completă conține: Moroccanoil Body Buff (scrub), Moroccanoil Body Souffle (loțiune hidratantă pentru corp), Moroccanoil Dry Body Oil (ulei de argan, fără parfum), Moroccanoil Shimmering Body Oil (ulei strălucitor), Moroccanoil Intense Hydrating Treatment (tratament intens de hidratare), Moroccanoil Cleansing Bar (săpun cu unt de shea și ulei de argan), Moroccanoil Hand Cream (cremă de mâini), Moroccanoil Body Butter (unt de corp) și Moroccanoil Shower Gel (gel de duș). Dacă îți dorești aceste produse, le poți găsi în magazinele Top Line sau în saloanele partenere Top Line.

Preferatul meu: Moroccanoil Body Buff

Scrubul Moroccanoil Body Buff are un miros senzațional, ca de portocală, și se poate folosi atât la duș, cât și în varianta fără apă. Loțiunea intră în piele, hidratează, iar particulele grunjoase îndepărtează stratul uscat al pielii.

morrocan scrub si lotiune corp
Loțiune de corp și scrub Morrocanoil

 

 

More from Corina Stoicescu

Provocarea ‘‘Joi în șosete noi’’

Sub sloganul ‘‘Joi în șosete noi’’, reprezentanții unei companii cunoscute și-au întâmpinat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.