S-a inventat ceara depilatoare anti-aging!

Una dintre cele două inovații prezentate recent de Topline este Depileve Cerazyme Rejuvenation, ceara depilatoare care nu doar că îndepărtează părul fără durere, dar reprezintă și un tratament cosmetic de întinerire a pielii. Apoi vei descoperi Anesi Cellular 3, alternativa sub formă de seruri și creme pentru intervențiile estetice faciale de întinerire.

 

Cerazyme Rejuvenation este produsă de Depileve, cel mai important producător de ceară depilatoare din lume, ce provine din Spania și este vorba despre același brand care a inventat și benzile cu ceară.

De această dată inovația constă în primul tratament de epilare anti-aging, din gama Cerazyme, care îmbină un sistem avansat de îndepărtare a părului și de îngrijire a pielii. Denumirea Cerazyme derivă din termenul ”cera” (ceară în limba spaniolă) și ”zyme” (o prescurtare a combinației de cuvinte ”coenzima Q10”).

Avantajele Depileve Cerazyme Rejuvenation

  • Epliează cu un minimum de durere, acest lucru și datorită temperaturii destul de scăzute la care este folosită ceara, previne procesul de îmbătrânire deoarece repară țesuturile, hidratează delicat și este disponibilă în două variante, atât pentru pielea obișnuită, cât și pentru cea sensibilă (foarte albă, ușor iritabilă, cu psoriazis, cu varice).
  • Protocolul de epilare Cerazyme infuzează pielea cu coenzima Q10, modificând lanțurile ADN și factorii naturali de hidratare. Creează un microfilm care, în timpul epilării, ajută ingredienții activi să penetreze pielea, protejând-o și conferind un efect de rejuvenare.
  • Formula colorată patentată este prima din lume care combină ingredienți solubili în apă cu o bază solubilă de ulei. Ceea ce înseamnă că acum este posibil să fie aplicat un tratament cosmetic de îngrijire a pielii, concomitent cu epilarea. Formula acționează ca o mască, deschizând porii și stimulând penetrarea ingredienților activi în piele.
  • Acest tip de ceară este de unică folosintă și este disponibilă în varianta care se topește înainte de aplicare. Nu și pe benzi depilatoare, deoarece formula nu permite. Și poate fi folosită atât pentru femei, cât și în cazul bărbaților.

Lansare Depileve Cerazyme Rejuvenation & Anesi TopLine @EsentaTare.com

Lansare Depileve si Anesi Patricia Durado International Trainer
Patricia Durado, Trainer Internațional Anesi/Depileve

Întinerire facială cu Anesi Cellular 3

În rândul inovațiilor intră și Anesi Cellular 3, un cadou neprețuit pentru îngrijirea facială și o alternativă pentru intervențiile estetice. Este o gamă dezvoltată științific în baza celor mai importante trei teorii anti-îmbătrânire: glicația (procesul prin care zahărul din organism distruge colagenul), stresul oxidativ și alterarea ADN, oferind o soluție completă de îngrijire.

Credit foto: Topline

Sistemul Cellular 3 acționează în profunzimea epidermei și combate ridurile profunde, dar și imperfecțiunile de suprafață ca petele pigmentare. Tenul devine mai luminos, mai ferm, iar conturul facial este redefinit.

Gama cuprinde atât tratamente profesionale (pentru că este recomandat ca prima cură să fie realizată la salon), cât și produse de îngrijire acasă, care să fie folosite în liniștea căminului.

Așadar, acestea sunt:

  • Cellular 3 Renewal Cream, produs ce are la bază Progeline TM, o peptidă biomimetică, ce remodelează conturul facial și are extract de malț care șterge petele pigmentare.
  • Cellular 3 Glycolic Peel, un peeling de ultimă generație reprezentat de un cocktail concentrat de acizi activi, care reduce grosimea țesutului cornos de la suprafața pielii, iluminând tenul, și reduce în același timp ridurile.
  • Cellular Booster, un produs care lucrează intensiv la revitalizarea naturală a celulelor cu 3 factori de creștere (GF) încapsulați în lipozomi, care se eliberează trepttat în întreaga structură celulară a epidermei.

 

*Produsele pot fi găsite în magazinele Topline și în saloanele partenere Topline.

 

Credit foto: EsentaTare.com, PR.

More from Corina Stoicescu

Împreună dăruim aripi de bucurie micuților din Spitalul Marie Curie

Zeci de obrăjori îmbujorați au strălucit în lumina amiezii și tot atâtea...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.