Show de modă cu vedete și concert Sore

Cele mai trendy piese din colecțiile toamnă-iarnă vor defila în seara de 25 noiembrie, într-un show de modă în București Mall. Sore va deschide seara cu un concert, iar MC-ul Vali Bărbulescu va anima atmosfera. Între invitați se numără și multe vedete ca Ilinca Vandici, Ellie White, Adelina Pestrițu, Anca Serea, Gianina Ilieș sau Adrian Nartea.

Cele mai interesante piese din colecțiile de toamnă-iarnă 2015 ale unor branduri de top vor putea fi admirate la București Mall pe 25 noiembrie, începând de la ora 19.00, în cadrul unui eveniment care va îmbina muzica cu moda și lifestyle-ul. Fashion show-ul va debuta cu un concert al cântăreței Sore, care va interpreta piese pop și pop-rock cu influențe electro funk.

Ilinca Vandici, Anca Serea, Gianina Ilieș și Adrian Nartea, între modele

Directorul artistic al prezentării de modă este cunoscutul stilist Maria Andrei, care își va pune amprenta pe tonul și stilul creațiilor alese, de la piesele vestimentare la accesorii. Alături de modele, vor defila pe podium, în ținute șic, și vedetele Adelina Pestrițu, Ilinca Vandici, Ellie White, Iuliana Luciu, Anca Serea, Gianina Ilieș și Adrian Nartea.

Vor fi prezentate și colecții de modă unice

Câteva dintre cele mai apreciate branduri de modă, printre care și Debenhams, vor aduce în lumina reflectoarelor piese vestimentare care pot fi găsite doar la București Mall, unele dintre ele făcând parte din colecțiile unor designeri britanici renumiți, precum Ben de Lisi, Jasper Conran sau Julien Macdonald. De asemenea, publicul va putea admira pe catwalk ținute din colecțiile actuale ale singurului magazin Sportswear Store Tommy Hilfiger din Capitală, aflat în București Mall, precum și piese din colecțiile multi-brand, disponibile în magazinul Collective.

O serie de mărci renumite precum Gant, Lacoste, Stefanel, Guess, Marks & Spencer, Promod, Camaïeu, LC Waikiki, Koton, Lee Cooper, Timeout, Tom Tailor, Colins, Aldo, Ecco, Otter, Bata, CCC, Il Passo vor prezenta ținute în vogă pentru iarna lui 2015.

Spectacolul va fi transmis live

Întotdeauna cel mai plăcut e să fii la fața locului, în mijlocul evenimentelor, însă dacă distanța nu îți permite, poți urmări spectacolul în direct, online, pe platforma www.eva.ro și pe www.bucurestimall.com.ro, începând cu ora 19.00.

Credit foto: PR

(Visited 253 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.