Filmele „The Revenant”, „The Finest Hours” și „Deadpool”, văzute într-un mod spectaculos

Credit foto: PR

„The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, „The Finest Hours: Furtună extremă” şi „Deadpool” sunt trei filme care scriu istoria cinematografică a sezonului și aduc întâmplări adevărate, suspans şi eroi pe cel mai mare ecran curbat din ţară.

 

„The Revenant”, o poveste tulburătoare cu șanse mari la Oscar

Inspirată dintr-o întâmplare adevărată, pelicula „The Revenant” spune povestea legendarului explorator Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), membru al unei expediții la frontiera americană, care e rănit grav de un urs grizzly și apoi abandonat de colegii săi. Cu o voință de fier și îndrumat de amintirea celor dragi, Glass supraviețuiește în mod miraculos și reușește să străbată peste 300 de kilometri pe jos, în sălbăticie, până la tabăra expediției. Îl motivează un singur lucru: să îl găsească pe cel care l-a trădat, John Fitzgerald (Tom Hardy).

Din 20 ianuarie, „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass” (regizat de Alejandro González Inárrit și un film care a câștigat deja 3 Globuri de Aur și are 12 nominalizări la Oscar) poate fi văzut în format IMAX, la sala T IMAX Cinema City, din AFI Palace Cotroceni. Cu ajutorul spectaculoasei tehnologii, te simți ca fiind parte din miezul acţiunii.

Credit foto: Flickr

„The Finest Hours: Furtună extremă” redă forţa incredibilă a naturii

Următoarea premieră la IMAX este pe 29 ianuarie: „The Finest Hours: Furtună extremă”, un film despre supravieţuire la bordul unui petrolier rupt în două de o furtună puternică şi despre curajul neaşteptat al unuia dintre ofiţerii de la bord Ray Sybert (Casey Affleck – fratele lui Ben Affleck), care preia comanda echipajului şi îi inspiră pe oameni să lase deoparte diferențele și să lucreze împreună pentru a supravieţui. Imaginile copleşitoare cu furtuna, redarea fidelă a realităţii care îţi cuprinde inclusiv vederea periferică şi sunetul care îți taie respirația dau o deosebită amploare acestei cutremurătoare poveşti adevărate.

Credit foto: PR
„Deadpool” și urmările unui experiment militar

Iar pe 12 februarie se lansează „Deadpool”, o relansare a personajului din „X-Men Origins: Wolverine”. Supranumit mercenarul cu gură mare, Deadpool obţine puteri incredibile, în urma unui experiment militar destinat să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine. Acestea vin, însă, şi cu unele inconveniente: instabilitate psihică şi un fizic desfigurat.

Credit foto: PR

Unde le mai poți vedea!

Cele trei filme vor putea fi urmărite şi în format 2D („The Revenant”), respectiv 3D („The Finest Hours” şi „Deadpool”), în locaţiile Cinema City din ţară, precum şi în format 4DX („The Finest Hours”), la Cinema City din Mega Mall Bucureşti şi în City Park Constanţa.

 

Credit foto: PR, Flickr

More from Corina Stoicescu

Music leads the way

With all this talks about the Brexit, FabUk Magazine is presenting you...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.