Viktoria Modesta, starul sexy cu un picior amputat

Cine spune că dacă nu ai un picior nu poți fi sexy, un model și un pop star în devenire? Viktoria Modesta este fotomodel şi cântăreaţă de origine letonă care deși are un picior amputat, acest lucru nu o face mai puțin atrăgătoare. Ea a lansat nu demult un videoclip al piesei sale ”Prototype”, devenit viral, în care apare fără inhibiţii și trebuie să admit că mă uimește în cel mai pozitiv sens al cuvântului. Viktoria are 26 de ani, o vârstă la care alte tinere își pierd încrederea în ele din motive mult mai puțin însemnate.

Viktoria s-a născut cu un picior dislocat din şold şi din cauza acestui handicap la vârsta de 6 ani era deja o diferență vizibilă între lungimea picioarelor sale. Până la vârsta de 12 ani a suferit 15 operaţii în Letonia, după care s-a mutat în Marea Britanie, la Londra, împreună cu părinții, în speranţa că acolo va primi un tratament mai bun. Din nefericire însă, medicii nu au putut s-o ajute, iar tănăra, care se confrunta cu răutăți din partea colegilor și cu dificultăți de mișcare, le-a cerut doctorilor să-i amputeze, în final, piciorul. Avea 20 de ani. După această decizie, Viktoria şi-a descoperit pasiunea pentru muzică şi modă și a scăpat de complexe transformând toată această experiența negativă, într-o alta pozitivă.

viktoria modesta makeViktoria-Modesta proteza bionica

Videoclipul piesei ”Prototype” a fost promovat de Channel 4 și toate costurile au fost suportate de postul tv. În prezent, Prototype are peste 5 milioane de vizualizari. Dar primul eveniment grandios al Viktoriei, în cariera de cântăreață, a fost show-ul pe care l-a susținut la ceremoria de încheiere a Jocurilor Parlimpice de Vară de la Londra, din 2012.

Credit foto: Ewelina Stechnij / ChilliMedia, Facebook Viktoria Modesta.

(Visited 1,117 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.