Zilele Mihai Albu, în calendarul “Shoes Picture a day – 365 days of shoes”

Credit foto: PR

După două recorduri mondiale și un loc în catalogul enciclopedic de istorie a pantofului, alături de Leboutin sau Manolo Blahnik, creațiile lui Mihai Albu au fost incluse între cele mai spectaculoase modele de pantofi ale anului 2016, de către Workman Publishing New York.

 

Designerul Mihai Albu este de 26 de ani printre cele mai cunoscute branduri româneşti la nivel internațional, prin excelenţa sa în creaţia de pantofi si de genţi.

Arhitect prin pregătirea universitară şi cu o viziune originală asupra accesoriilor, Mihai Albu este un arhitect al pantofilor şi poşetelor speciale, cu care a înscris două recorduri mondiale, pentru cei mai înalţi pantofi purtabili (cu ameţitoarea înălţime de 31 cm şi ulterior de 37 cm). Aceste recorduri i-au câştigat un binemeritat şi extraordinar loc în “Shoegasm”, catalogul enciclopedic de istorie a pantofului, alături de alte nume de referinţă, precum Leboutin sau Manolo Blahnik.

10 file dedicate lui Mihai Albu

“Page a Day Gallery calendar 2016” sau “Shoes Picture a day – 365 days of shoes”, calendarul celor mai spectaculoşi pantofi din lume, realizat de Workman Publishing New York , a acordat creaţiilor Mihai Albu 10 file – 10 motive de celebrare în 2016 a unor pantofi de excepţie sub semnătura designerului român.

  • 24 iunie a celebrat sandalele din piele Mega Structures cu platformă dublă (doua platforme suprapuse) și închidere cu fermoar pe călcâi, creaţie Mihai Albu 2010.
  • În 7 iulie sărbătorim pantofii din piele și denim Structures Platforma d’Orsay, cu accesorii sub formă de ținte metalice.
  • Iar 30 iulie va marca ziua Aequilibrium, pantofi cu platformă denivelată și călcâi de inspirație arhitecturală.

Credit foto: PR

Page a Day Gallery calendar 2016
Page a Day Gallery calendar 2016
“Shoes Picture a day - 365 days of shoes”
“Shoes Picture a day – 365 days of shoes”

De la pantoful cu dublu toc la cel cu trenă

Alte inovații şi prototipuri create, precum pantoful cu dublu toc, pantoful cu trenă și cel care reunește caracteristicile unei sanda-pantof-sabot-gheată-cizmă au marcat, de-a lungul timpului, evoluția și recunoașterea internaţională a creațiilor spectaculoase semnate Mihai Albu.

Un lux accesibil

Produse de lux realizate manual sub semnătura designerului Mihai Albu, cu tălpi, finisaje şi materiale de cea mai bună calitate şi extrem de comode, sunt disponibile începând de la prețul de 400 lei.

“Pantofii creaţi de mine sunt funcţionali tocmai pentru că… pornesc de la regulile de proiectare din arhitectură şi respectă proporţiile şi liniile naturale. I-am gândit dintotdeauna ultra- feminini, delicaţi, sofisticaţi, creaţi special pentru a flata feminitatea şi frumuseţea celor care îi au… la picioare. Îmi doresc ca fiecare creaţie purtată de clientele mele să spună, într-un mod ingenios, o poveste unică”, mărturiseşte designer-ul Mihai Albu.

Mihai-Albu Sandals Crystal flats 400 lei
Sandale Crystal flats Mihai Albu – 400 lei

* Creațiile lui Mihai Albu pot fi descoperite, admirate și achiziționate din magazinul online www.mihaialbu.ro sau din showroom-ul din Bucureşti (Bd Mărăşeşti nr. 125).

More from Corina Stoicescu

Este greu uneori să fii mamă, dar tot copilul îţi dă putere

Eu încă nu sunt mamă, dar prietena mea Alina este. Şi încă...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.